Waarom is een theedrinker gezond?

Is theedrinken gezond?

Dat theeleuten minder kans hebben op diabetes en hart- en vaatziekten komt overigens hoogst waarschijnlijk niet door de thee alleen. Waarschijnlijk bewegen theedrinkers nu eenmaal meer, drinken minder alcohol, roken minder en hebben minder vaak overgewicht. Stuk voor stuk factoren die de kans op aandoeningen als hart- en vaatziekten en diabetes sterk verminderen. Hoewel onderzoekers proberen die gezonde gewoonten niet te laten meewegen in hun theestudies, is het lastig om de gunstige effecten uit onderzoek alleen aan thee toe te schrijven.

Met andere woorden: lijkt jouw leefstijl op die van de theedrinker? Dan zit je goed!

En los van gezond… het is vooral lekker!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: