FILM: Vincent en het einde van de wereld

Film en thee… waarom niet. Soms willen we ook eens iets anders delen dan verhalen en tips over thee. Zoals nu… een film die we onlangs zagen en toch van onder de indruk waren. We zouden hier lange teksten kunnen neerpennen, maar laten we het houden op gevoelig, delicaat, fijnbesnaard en kwetsbaar. Maar vooral ook spannend en grappig.

Vond je “Aanrijding in Moscou” top, dan raden we deze film zeker aan. Ga er nu heen en maak er een gezellige avond van.

Hij is van 31/08 in de betere cinema.

PS: deel gerust dit bericht… het mag ;).

DAAvid

Korte inhoud: De 17-jarige VINCENT is een geboren wereldverbeteraar die de groene revolutie predikt. Hij jaagt zijn familie doordat hij koste wat het kost hun ecologische voetafdruk wil verkleinen. Hij heeft alles over voor zijn ideaal en dat brengt hem op een drastisch idee. Vincents impulsieve, Franse tante NICOLE neemt hem mee op een reis door Frankrijk om hem op andere gedachten te brengen maar Vincent heeft andere plannen… 

Facebook: link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: